Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament ofereix un solar als Xiquets de Tarragona per ubicar el futur local

L'Ajuntament ofereix un solar als Xiquets de Tarragona per ubicar el futur local

L'Ajuntament ofereix un solar als Xiquets de Tarragona per ubicar el futur local

La nova seu es traslladaria al carrer Sant Llorenç en cas que els membres de la Colla ho aprovin en una assemblea extraordinària.
20/03/2021


La Colla Castellers Xiquets de Tarragona podria construir la seva nova seu al carrer sant Llorenç gràcies a la concessió d’un solar per part de l’Ajuntament. Així s'ha presentat aquest dissabte a la colla castellera reunida en assemblea general després de diverses reunions entre representants de la colla, l’alcalde i membres de l’equip de govern.    

La finca, de titularitat municipal, s’ubica al número 10 del carrer sant Llorenç i disposa d’una superfície de 330 metres quadrats. El següent pas serà definir entre Ajuntament i Xiquets de Tarragona les condicions d’ús de l’espai, redactar el projecte de nova construcció del què seria el futur local de la colla i definir les condicions de finançament.

L’alcalde i conseller de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha mostrat molt satisfet amb la cessió d’aquet solar i ha expressat que, “és una mostra més del compromís ferm de l’Ajuntament amb totes les colles castelleres de la ciutat i un primer pas per solucionar les complicades circumstàncies que han afectat l’activitat social i d’assaig dels Xiquets de Tarragona des que es van quedar sense el seu local a Santa Anna”.  L’alcalde ha volgut destacar també que “el futur local dels Xiquets de Tarragona s’ubicaria ben a prop del seu antic local, mantenint així el seu entorn emocional, social i històric”.

Recordem que la Colla Castellers Xiquets de Tarragona es va veure obligada al 2018 a deixar la seva històrica seu del carrer Santa Anna per problemes estructurals de l’edifici i traslladar els seus assajos al pati del Pou de l'Ajuntament.

Segells de reconeixement d’administració oberta