Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Mèdol-Centre d’Arts Contemporànies engega la seva programació demà amb l’exposició “L’altre ubic, migracions del cos fragmentat”

Mèdol-Centre d’Arts Contemporànies engega la seva programació demà amb l’exposició “L’altre ubic, migracions del cos fragmentat”

Mèdol-Centre d’Arts Contemporànies engega la seva programació demà amb l’exposició “L’altre ubic, migracions del cos fragmentat”

La mostra col·lectiva, que reflexiona sobre l’aïllament a les xarxes, es podrà visitar fins al proper 9 de gener
04/11/2021

El Mèdol-Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona acull a partir de demà, 5 de novembre, l’exposició col·lectiva “L’altre ubic, migracions del cos fragmentat”, produïda pel Festival Panoràmic en col·laboració amb el Departament de Cultura i comissariada per Mercè Alsina

La mostra enceta l’agenda d’esdeveniments de Mèdol - Centre d’Arts Contemporànies i reflexiona sobre el context actual d’hiperconnectivitat, en el qual vivim cada vegada més pendents de les xarxes i el paradoxal efecte d’aïllament que això provoca.  

A la mostra, hi participen els artistes Teemu Mäki, Mar C. Llop, Mengwen Cao, Isa Fontbona, Francesca Steele, Itziar Okariz i Ricardo Muñoz. Tots ells es plantegen qüestions sobre identitat, ja sigui en l’aspecte dels cossos, les orientacions sexuals, el gènere amb el qual s’identifiquen o les actituds socials i els dubtes existencials als quals s’ enfronten en l’exercici diari social. 

La inauguració serà a les 19 h i obrirà amb una performance de l’artista Isa Fontbona, titulada Ferides encotillades, seguida d’una visita guiada per l’exposició a càrrec de la comissària.  

La mostra es podrà veure a Casa Canals fins al 9 de gener. L’horari de visita de l’exposició serà de dimarts a divendres, de 9 a 19 h, dissabte, de 9.30 a 18.30 h; i diumenge i festius, de 9.30 a 14.30 h. Dilluns, tancat. 

“L’altre ubic, migracions del cos fragmentat” forma part del programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 
Segells de reconeixement d'administració oberta