Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Nota informativa: canvis en el programa de les festes de Sant Magí

Nota informativa: canvis en el programa de les festes de Sant Magí

Nota informativa: canvis en el programa de les festes de Sant Magí

Per tal d’adaptar-lo a les exigències del PROCICAT vigent, s'han realitzat algunes modificacions en alguns actes
10/08/2021

Us informem d’alguns canvis fets al programa d’actes de Sant Magí per tal d’adaptar-lo a les exigències del Procicat vigent: 

  • El Tast de vins i el Tast de cervesa artesana de l’Espai Tastets de la Imaginada previstos pel dia 14 i 15 a les 18.30 h, es faran dissabte 14 d’agost a dins l’auditori del Camp de Mart a les 12 h.
  • Els Sopars del Món de la Imaginada passen a ser Menjars del Món i tindran lloc dissabte a les 14 h a dins l’auditori del Camp de Mart.
  • Les misses al Portal del Carro del dia de Sant Magí previstes per a les 5 i les 6 h de la matinada han quedat suspeses a causa del toc de queda. Les de les 7 h, 8 h i 9 h es mantenen. 

Recordem que per a tots els actes de la Imaginada cal inscripció prèvia a www.laimaginada.cat i al punt d’informació de la iMAGInada al Camp de Mart. Places limitades. Per a qualsevol consulta relacionada amb els actes de la Imaginada, també us podeu adreçar a través dels mateixos punts.

Segells de reconeixement d'administració oberta