Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Nova funció d''És Nadal a dins El Pot Petit'

Nova funció d''És Nadal a dins El Pot Petit'

Nova funció d''És Nadal a dins El Pot Petit'

L'espectacle, inclòs al cicle Petit Tarragona, tindrà triple funció el diumenge 19 de desembre per la bona acollida del públic
08/11/2021

Aquest dimecres 10 de novembre a les 11 h es posaran a la venda les entrades per una nova funció de l’espectacle familiar És Nadal a dins El Pot Petit. Aquesta tercera sessió serà el mateix diumenge 19 de desembre a les 18.30 h al Teatre Tarragona, i se suma a les altres dues ja previstes a les 12 i a les 16 h.

La nova sessió ha estat una aposta de l’Ajuntament de Tarragona davant la bona acollida de l’espectacle, que el mateix dia d’inici de venda d’entrades ja havia pràcticament exhaurit aquestes dues primeres funcions programades.  

Així, el públic familiar de Tarragona podrà gaudir en sessió triple d’aquest espectacle nadalenc de la companyia El Pot Petit. Un espectacle amb tretze músics a l’escenari que presenten un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, el Pau, la Melmelada Band i molts dels seus amics. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s’estan convertint en una part de la banda sonora d’un gran nombre de llars.

Les localitats estaran disponibles al mateix temps tant des del web http://teatres.tarragona.cat com a les taquilles del Teatre Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta