Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Tarragona acull el rodatge del llargmetratge de Netflix 'Un hombre de acción'

Tarragona acull el rodatge del llargmetratge de Netflix 'Un hombre de acción'

Tarragona acull el rodatge del llargmetratge de Netflix 'Un hombre de acción'

La producció, protagonitzada per Juan José Ballesta, ha rodat escenes al Complex Educatiu, el Banc d’Espanya i l’antiga presó amb el suport de la Tarragona Film Office
Tarragona acull el rodatge del llargmetratge de Netflix 'Un hombre de acción' Foto: Netflix.
15/10/2021

Tarragona s’ha convertit en els darrers dies en plató del rodatge d’una nova producció de Netflix, Un hombre de acción. En concret, la gravació del llargmetratge s’ha realitzat a la ciutat de l’11 al 15 d’octubre i ha passat pel Complex Educatiu, el Banc d’Espanya i l’antiga presó.

El rodatge ha comptat amb el suport de la Tarragona Film Office, l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, que xifra l’impacte econòmic del pas de la producció per la ciutat en 120.000 EUR entre hotels, dietes, localitzacions i altres despeses associades.

No és la primera vegada que Netflix tria Tarragona per esdevenir escenari d’alguna de les seves produccions, ja que la ciutat havia acollit anteriorment els rodatges de les sèries Los herederos de la tierra (seqüela de La catedral del mar) i Hache.

Un hombre de acción és una producció de La Pulga y el Elefante dirigida per Javier Ruiz Caldera i protagonitzada per Juan José Ballesta que narra la història d’un albanyil anarquista, antifranquista, atracador de bancs i falsificador de documents i monedes durant els anys 60, 70 i 80. L’estrena serà a la plataforma Netflix en data encara per determinar.

Segells de reconeixement d'administració oberta