Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 TeclaSmit estrena el projecte Clic al Teatre Tarragona

TeclaSmit estrena el projecte Clic al Teatre Tarragona

TeclaSmit estrena el projecte Clic al Teatre Tarragona

El cicle presenta tres obres del tarragoní Sergi Xirinacs i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona
18/03/2021

La companyia tarragonina TeclaSmit dirigirà i representarà durant aquesta primavera tres obres al Teatre Tarragona sota el paraigua del projecte Clic. Aquest cicle de teatre de creació, que compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, pretén oferir una visió general de l’obra dramàtica de l’autor tarragoní Sergi Xirinacs. Així, al llarg del cicle, es podran veure tres obres seves: CosinesRonda de vigilància i Família.  

Les representacions seran totes a la caixa escènica del Teatre Tarragona, amb un aforament limitat per a 40 persones, i hi aniran complementades amb un club de lectura virtual a la Biblioteca Pública de Tarragona i tres fòrums sobre les obres.  

Cosines, la primera de les obres en representar-se, es podrà veure els dies 14 i 15 d’abril, en dues sessions cada dia, a les 18 i a les 20 h. Aquesta comèdia compta amb la interpretació de Mònica Ors, Duly Ramos, Arga Sentís i Rubi Moreno.  

El mes de maig, agafarà el relleu Ronda de Vigilànciaque es representarà el dies 12 i 13 amb dues funcions cada dia, a les 18 i a les 20 h. Aquest drama carregat d’ironia àcida parla de la pervivència del franquisme i presenta l’amistat sorgida entre dues dones, entre les quals es genera una química perversa. Ronda de Vigilància compta amb la interpretació de Antònia Sabater, Carme Carles, Montse Sans, Isabel Bitria i Montse Romans. 

Per últim, el 16 i 17 de juny pujarà a l’escenari del Tarragona l’obra Família també en dues funcions cada dia. Família parla de conflictes familiars davant la imminent mort del pare d’una família d’empresaris, quan entre els familiars han d’assumir el seu llegat provocant dissensions entre la descendència. Agnès Martí, Àngels Sabaté, Antònia Sabater, Antoni Salvat, Cinta Ramon i Xesca Arqués interpretaran aquesta última funció. 

Les entrades per totes tres obres es posaran a la venda a partir de la setmana que ve tant de manera presencial a través de les taquilles del Teatre com a través d'Internet. 

Segells de reconeixement d’administració oberta