Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Tot a punt per viure el diumenge 7 de novembre la diada castellera de la represa

Tot a punt per viure el diumenge 7 de novembre la diada castellera de la represa

Tot a punt per viure el diumenge 7 de novembre la diada castellera de la represa

Les persones empadronades a la ciutat poden participar a un sorteig per veure l'actuació des d'un dels balcons del Palau Municipal
Tot a punt per viure el diumenge 7 de novembre la diada castellera de la represa Pilars de comiat de l'acció castellera del passat 23 de setembre a la plaça de la Font. Foto: Marc Colilla.
04/11/2021

La plaça de la Font es prepara per viure la primera diada castellera sense restriccions des d’abans de la pandèmia. La cita excepcional serà, com ja s’havia anunciat, aquest diumenge, 7 de novembre amb la participació de les quatre colles castelleres de la ciutat: Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau.   

D’aquesta manera, la diada,  rganitzada per l'Ajuntament i les quatre colles, se celebrarà amb públic dret a la plaça, sense control d'aforament i sense límit de participació per part dels castellers. Des del consistori es fa una crida a la ciutadania per tal de fer un ús responsable de la mascareta en cas de no poder mantenir la distància de seguretat entre els assistents.  

La diada s’iniciarà a les 12.30 h. Prèviament, a les 11.45 h es realitzarà a la porta de l’Ajuntament el sorteig de l’ordre d’actuació i seguidament, a les 12 h, tindrà lloc l’entrada a plaça de les quatre colles de la ciutat, que es col·locaran seguint la disposició tradicional i actuaran seguint l’habitual sistema de rondes a la tarragonina.  

Sorteig per veure la diada des del Palau Municipal

Seguint amb la iniciativa engegada al 2019 i recuperada durant aquestes festes de Santa Tecla, l'Ajuntament de Tarragona posa a disposició del conjunt de la ciutadania un dels balcons del Palau Municipal. Així, 4 persones podran optar, per sorteig, a gaudir des del balcó municipal de la diada castellera del proper diumenge. Fins les 14 h del divendres 5 de novembre, les persones empadronades a Tarragona que ho desitgin poden participar en el sorteig d’una invitació individual. Les inscripcions per participar-hi es poden realitzar des de la pàgina web de l'Ajuntament. Les persones guanyadores del sorteig rebran una notificació per correu electrònic.

Inscripcions obertes per participar al sorteig d'una de les quatre places a un balcó del Palau Municipal per presenciar la diada castellera.  

Segells de reconeixement d'administració oberta