Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2022 A partir d'aquest dijous ja es poden reservar les invitacions per al Magatzem Reial

A partir d'aquest dijous ja es poden reservar les invitacions per al Magatzem Reial

A partir d'aquest dijous ja es poden reservar les invitacions per al Magatzem Reial

Els patges dels Reis d’Orient s’instal·laran al refugi número 1 del Moll de Costa del 27 al 30 de desembre
14/12/2022

A partir d'aquest dijous 15 de desembre a les 11 h, ja es poden adquirir les invitacions per visitar el Magatzem Reial que s’instal·larà, un any més, al refugi número 1 del Moll de Costa, espai que l’Ajuntament de Tarragona i el Port cedeixen als patges de ses Majestats els Reis Mags d’Orient per tal de preparar i embolicar tots els regals que repartiran als infants de la ciutat durant la nit del 5 de gener. 

Les invitacions estaran disponibles en línia a través del web i cada persona podrà adquirir un màxim de sis sense cap límit d’edat pel que fa als visitants. Com en altres edicions, per adquirir-les serà necessari aportar una fiança de 2 € per visitant, que es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a la cita reservada.  

El Magatzem Reial estarà obert del 27 al 30 de desembre i disposarà d’un servei de visites guiades a càrrec dels mateixos patges, que, tot i que estaran treballant intensament posant a punt les dotze carrosses i preparant els regals, explicaran als visitants tota mena de detalls sobre la preparació d’aquesta nit tan màgica.  

El Magatzem Reial està coorganitzat per l’Ajuntament de Tarragona i el Port Tarragona. Enguany, com a novetat, compta amb la col·laboració de la Fundació Estela que incorpora usuaris seus a l’equip de patges reials del Magatzem. 

     

 

El vídeo promocional és obra de Marc Colilla amb Aymerich Produccions, realitzat conjuntament amb la Fundació Estela.

El Magatzem Reial estrena enguany logotip, obra del dissenyador tarragoní Octavi Torné.  

Les invitacions es poden demanar a partir del 15 de desembre a les 11 h al web entrades.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta