Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Aquest dimarts s’obre el termini d’inscripció d’activitats d’entitats i associacions per als cicles festius 2022

Aquest dimarts s’obre el termini d’inscripció d’activitats d’entitats i associacions per als cicles festius 2022

Aquest dimarts s’obre el termini d’inscripció d’activitats d’entitats i associacions per als cicles festius 2022

Les entitats, associacions i empreses de Tarragona hauran de presentar telemàticament les seves propostes
Aquest dimarts s’obre el termini d’inscripció d’activitats d’entitats i associacions per als cicles festius 2022 Anella Tapa a l'Anella Mediterrània en la Santa Tecla 2021. Foto: Marc Colilla.
25/04/2022

Les entitats, associacions i empreses de Tarragona poden sol·licitar a partir d'aquest dimarts, 26 d'abril, incloure les seves propostes d’activitats en els diferents programes festius de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla d’aquest any.  Les inscripcions es faran a partir d’un formulari de manera telemàtica. Els interessats poden trobar tota la información així com l’enllaç al formulari a través d'aquesta web.  

La data límit per a realizar la sol·licitud varia depenent del cicle festiu. Les activitats festives vinculades a la festa de Sant Joan se celebraran del 18 al 24 de juny, i l'Ajuntament obre un període d'inscripció d'activitats per a entitats que finalitzarà improrrogablement el dia 20 de maig a les 24 h. En el cas de les festes de Sant Magí, que se celebraran del 13 al 19 d'agost i de les festes de Santa Tecla, que enguany de manera excepcional tindran lloc a la ciutat del 12 al 25 de setembre, el període d'inscripció d'activitats finalitzarà improrrogablement el dia 3 de juny a les 24 h en ambdós casos.  

Segells de reconeixement d'administració oberta