Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla

Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla

Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla

A partir del 23 d'agost i fins el proper 10 de setembre es poden adquirir els productes de la festa al Mercat Central, Mercat de Torreforta i mercadets de la ciutat
Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla Foto: David Oliete
23/08/2022

Un any més els mercats de la ciutat s’impliquen en la festa major tarragonina i es converteixen per uns dies en punt de trobada de tots els productes de Santa Tecla. La samarreta, la polsera, la bossa, el domàs o les tradicionals figures de goma són alguns dels més de vint productes festius que es podran trobar enguany al Mercat Central, Mercat de Torreforta i als mercadets municipals.

Cal recordar que alguns dels productes es podran adquirir a preus especials presentant el tiquet de compra igual o superior a 5 euros.

Al Mercat Central de Tarragona el punt de venda estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca i estarà obert de dilluns a dissabte de 8.30 a 21.00 h. Pel que fa al Mercat de Torreforta, la venda de productes començarà aquest dijous i l’horari de venda serà de dijous a dissabte, de 8.30 a 14.00 h, i també de 17.30 a 20.30 h els divendres. Finalment, els punts de venda als mercadets s’habilitaran de 9.00 a 14.00h els següents dies:

  • Divendres 26 d’agost i 2 de setembre: Sant Pere i Sant Pau.
  • Dissabte 27 d’agost: Fòrum.
  • Diumenge 28 d’agost i 4 de setembre: Bonavista.
  • Dissabte 3 de setembre: La Móra
  • Divendres 9 de setembre: Sant Salvador.
  • Dissabte 10 de setembre: Plaça dels Carros.

El president de l'empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha subratllat que "tal i com marca la tradició, després de les festes de Sant Magí Tarragona inicia el compte enrere per les festes de Santa Tecla. Enguany hi ha més ganes que mai de poder celebrar-les en el format de sempre, per això és un orgull que siguin els Mercats i mercadets de Tarragona els que obrin aquest compte enrere amb la venda de productes de marxandatge de les festes, amb la col·laboració de la Fundació Topromi, i premiant la fidelitat dels usuaris i usuàries dels mercats i mercadets amb descomptes directes sobre els productes més emblemàtics".

Compromís social

Seguint amb la responsabilitat i implicació social de l’empresa de Mercats, els punts de venda dels mercats festius seran gestionats un any més per membres de la Fundació Topromi, entitat que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional i per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

Segells de reconeixement d'administració oberta