Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 'Carmina Burana' sonarà a Tarragona per Setmana Santa

'Carmina Burana' sonarà a Tarragona per Setmana Santa

'Carmina Burana' sonarà a Tarragona per Setmana Santa

Surten a la venda les entrades per al concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès que tindrà lloc el 14 d’abril al Teatre Tarragona
28/12/2022

La nova producció de l’Orquestra Simfònica del Vallès, Carmina Burana, farà parada el 14 d’abril a les 20 h al Teatre Tarragona i se suma així a la programació del cicle de primavera d’arts escèniques. Des d’avui ja es poden adquirir les entrades al portal web i, presencialment, a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic.  

L’orquestra, que sota la direcció de Xavier Puig estarà de gira durant la Setmana Santa del 2023, interpretarà un programa amb el Psalmus brevis de Manuel Oltra i Carmina Burana de Carl Orff. En aquesta ocasió, la Simfònica del Vallès estarà acompanyada de la soprano Assumpta Mateu, el contratenor Jordi Domènec i el baríton Toni Marsol a més del Cor Ciutat de Tarragona, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida la Coral Mixta d’Igualada.  

I és que sota el lema ‘Carpe Diem’, amb la música excitada i sensual de Carmina Burana, Orff va voler immortalitzar la contraposició entre esperit i sensibilitat, és a dir, entre seriositat i entreteniment, una constant en la cultura occidental. 

Consulteu més informació sobre l'espectacle a la TGN Agenda.

Venda d'entrades ja activa a entrades.tarragona.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta