Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Comunicat de premsa del Concurs de Castells

Comunicat de premsa del Concurs de Castells

Comunicat de premsa del Concurs de Castells

Sobre la renúncia al Concurs de la Colla Jove de Castellers de Sitges
10/09/2022

L’Ajuntament de Tarragona lamenta la decisió de la Colla Jove de Castellers de Sitges de renunciar a la seva participació en la jornada de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona. Independentment dels motius que els han portat a la seva renúncia, lamentem la manera com s’ha comunicat a la direcció del Concurs i el termini en què ho han fet, ja que, un cop tancada la participació de les colles a l’esdeveniment casteller, no és viable convidar cap colla de les que participen a Torredembarra a fer-ho el dissabte 1 d’octubre a la Tàrraco Arena Plaça com tampoc ho és convidar una colla de les que fins avui no seran presents al Concurs de Castells de Tarragona.

Cronologia dels fets

  • L’organització del Concurs convida formalment la Colla Jove de Castellers de Sitges l’1 de setembre i en rep la confirmació de participació el dia 2. El dia 6 de setembre la Jove de Sitges envia la fitxa d’inscripció pertinent.
  • No és fins avui, dissabte 10 de setembre, a les 10.45 h, que es rep un correu electrònic de renúncia. Paral·lelament i unilateralment, la colla anuncia per xarxes socials la seva decisió. 
  • A 24 hores de la celebració del sorteig de l’ordre d’actuació i posició a plaça–que se celebrarà demà a les 19.30 h al Teatre Tarragona- l’organització del Concurs no pot convidar cap altra colla a participar. Un fet que s’hauria produït si la renúncia hagués estat dins els terminis que preveuen les bases del certamen casteller i que acabaven el passat 5 de setembre.  
Segells de reconeixement d'administració oberta