Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2022 Aquest dijous s'obre la venda d'entrades per al Festival d'Estiu de Tarragona

Aquest dijous s'obre la venda d'entrades per al Festival d'Estiu de Tarragona

Aquest dijous s'obre la venda d'entrades per al Festival d'Estiu de Tarragona

Les localitats per a la quinzena de propostes culturals que ompliran el Teatre Auditori Camp de Mart aquest estiu es podran adquirir al web municipal i al Teatre Tarragona
18/05/2022

A partir d'aquest dijous, a partir de les 11 h. es podran adquirir les entrades anticipades per als espectacles programats al Teatre Auditori Camp de Mart en el marc del Festival d’Estiu de Tarragona. Les entrades es poden comprar al portal entrades.tarragona.cat i també presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d'atenció al públic. Excepcionalment, les entrades per al concert de Blaumut i Albert Jordà (25 de juny) es vendran a la web de la Sala Zero, col·laboradora d'aquesta primera jornada del festival.

El Festival d’Estiu també portarà al Teatre Auditori del Camp de Mart propostes com Rafael Amargo i la Joven Compañía Nacional de Flamenco (1 de juliol), l’orquestra Franz Schubert Filharmonia, el pianista Albert Guinovart i el mestre Tomàs Grau (2 de juliol), La Circoteca (7 i 8 de juliol), la Sra. Tomasa i Tribade (9 i 10 de juliol), The Black Heritage Choir (15 de juliol), Las Karamba i Las Migas (16 de juliol), Maña (20 de juliol), la BUMT i la Cobla Reus Jove (22 de juliol), Mishima i Islandia Nunca Quema (23 de juliol), Meritxell Neddermann i SUU (29 de juliol), Maria Arnal i Marcel Bagès (30 de juliol) i Mayumaná (6 d’agost). 

Pel que fa a la venda d'entrades, per a diversos espectacles s’ofereixen descomptes i packs, especialment adreçats al públic jove, aturats, gent gran i famílies nombroses i monoparentals. 

Consulteu tota la programació al web de Cultura. 

Segells de reconeixement d'administració oberta