Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2022 Divendres, 'El trencanous' de Txaikovski al Teatre Tarragona i Pau Vallvé, al Metropol

Divendres, 'El trencanous' de Txaikovski al Teatre Tarragona i Pau Vallvé, al Metropol

Divendres, 'El trencanous' de Txaikovski al Teatre Tarragona i Pau Vallvé, al Metropol

Es posen a la venda les entrades per al cicle de primavera d’arts escèniques en el marc de la campanya de nadal ‘Regala cultura’
Divendres, 'El trencanous' de Txaikovski al Teatre Tarragona i Pau Vallvé, al Metropol Imatge de la Franz Schubert Filharmonia.
15/12/2022

Aquest divendres, 16 de desembre, els teatres de la ciutat s’ompliran de música. En el cas del Teatre Tarragona, la Franz Schubert Filharmonia presentarà la Suite Holberg, de Grieg, i El trencanous, de Txaikovski a les 20 h. I, el Metropol, a les 20.30 h serà escenari de Pau Vallvé i la seva banda. En aquesta gira, el cantautor català presenta el seu àlbum més positiu i rítmic que ha fet mai, titulat :).

A partir d'avui, ja estan al web a la venda les entrades dels espectacles del cicle de primavera d’arts escèniques. L’avançament de la venda d’entrades ve motivat per la campanya de nadal ‘Regala cultura’ que pretén incentivar el consum cultural i regalar teatre, música, dansa i circ aquestes festes. Aquesta iniciativa va en la línia de l’avançament que es va fer a l’estiu amb la venda d’entrades del cicle de tardor-hivern. Com sempre, les entrades es podran adquirir presencialment a la taquilla del teatre en horari d’atenció al públic i de manera online al portal web entrades.tarragona.cat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta