Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2022 El pati Jaume I acollirà l'exposició de bonsais "Chuusun"

El pati Jaume I acollirà l'exposició de bonsais "Chuusun"

El pati Jaume I acollirà l'exposició de bonsais "Chuusun"

Entre els dies 29 d’abril i 1 de maig, mentre duri la mostra, s'han programat diferents activitats al voltant d’aquests arbres asiàtics al Palau Municipal
27/04/2022

El pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona acollirà una exposició de bonsais de l’associació Tarragona Bonsai. La inauguració de la mostra tindrà lloc aquest dijous 28 d’abril, a les 19 h, i es podrà visitar del 29 d’abril a l’1 de maig, de dilluns a divendres de les 9 a les 20 h i durant el cap de setmana de 10 a 14 h.

Mentre duri la mostra s'han programat diferents activitats al voltant d’aquests arbres asiàtics. Divendres 29, d’11 a 13 h, es farà un taller d’ikebana (arranjament floral) amb la florista Fina Espallargas, i a les 18 h, Pere Amenós, president de Tarragona Bonsai, farà guiarà una visita a la mostra. Dissabte 30, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, el professional dels bonsais, Gabriel Romero, impartirà un taller sobre aquesta pràctica de cultiu asiàtica. Finalment, diumenge 1 a les 11 h, Josep Maria Miquel farà una visita comentada a la mostra.

Segells de reconeixement d'administració oberta