Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Es presenta la IX edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FiTT)

Es presenta la IX edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FiTT)

Es presenta la IX edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FiTT)

Pau Ricomà: "El FiTT ens situa com una ciutat moderna i culturalment atractiva”
Es presenta la IX edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FiTT) Foto: Tjerk van der Meulen.
12/07/2022

Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa la IX edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FiTT) al Teatre Metropol, a càrrec dels organitzadors del festival i amb la presència, entre d’altres autoritats, de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Enguany el Festival se celebrarà del 31 agost al 3 setembre, i un any més compta amb el suport de l’Ajuntament, ja que segons ha apuntat l’alcalde, el FiTT “situa Tarragona com a capital moderna i atractiva, amb una cultura amb sentit crític” i consolida, any rere any, “la dinamització i relació amb les entitats culturals de ciutat”. 

El FiTT va iniciar la seva activitat el 2011 i des d’aleshores ha dut a Tarragona propostes rellevants de teatre independent i contemporani. Enguany s’han sumat nous espais i escenaris, al tradicional teatre Metropol; amb un total d'onze espectacles, dos workshops, un storywalker i un concert. 

Podeu consultar tota la programació i contacte de premsa al web www.fitt.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta