Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Ja es pot participar al sorteig d’invitacions per veure la diada castellera de sant magí des del balcó de l’antic

Ja es pot participar al sorteig d’invitacions per veure la diada castellera de sant magí des del balcó de l’antic

Ja es pot participar al sorteig d’invitacions per veure la diada castellera de sant magí des del balcó de l’antic

El nom de les persones premiades es farà públic el 16 d’agost
Ja es pot participar al sorteig d’invitacions per veure la diada castellera de sant magí des del balcó de l’antic Foto: Manel Granell
09/08/2022

Amb l’objectiu que la festa sigui més participativa i seguint amb la iniciativa engegada al 2019, l’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de la ciutadania en general localitats del balcó de l’Antic Ajuntament per poder gaudir de la diada castellera de Sant Magí aquest 19 d'agost a les 12 h.  

En concret, se sortejaran 6 places. Cada persona guanyadora obtindrà dues invitacions. El sorteig es farà públic el dia 16 d’agost. Un cop sortejades les localitats, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones premiades per correu electrònic. Aquestes s’ hauran d’acreditar amb el DNI per a recollir les invitacions. Per correu electrònic es comunicarà el lloc i data de la recollida.

Des d’avui dia 9 d'agost i fins dimarts dia 16 a les 9 h, les persones empadronades a Tarragona que ho desitgin poden participar a través de la pàgina web de l’Ajuntament. 

Segells de reconeixement d'administració oberta