Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Jordi Savall inaugura aquest dissabte el festival de música antiga TAU

Jordi Savall inaugura aquest dissabte el festival de música antiga TAU

Jordi Savall inaugura aquest dissabte el festival de música antiga TAU

La Catedral acull el primer dels cinc concerts de la segona edició del cicle, que organitzen Ensemble O Vos Omnes i Tarragona Turisme
14/10/2022

La Catedral de Tarragona i Jordi Savall són l’aposta guanyadora d’Ensemble O Vos Omnes i Tarragona Turisme per obrir, aquest dissabte 15 d’octubre (21 h), el festival de música antiga de Tarragona TAU.

En el marc de l’espectacular espai tarragoní, Savall, considerat una de les figures internacionals més rellevants d’aquest gènere musical, interpretarà juntament amb Xavier Díaz-Latorre Follies & Canaris. De l’antiga Europa al Nou Món.

Prèviament (19 h), al Seminari, Pepe Reche explicarà el concert amb un tast de vins de la DO Tarragona, en un acte davant de les 50 persones que han exhaurit les entrades de la xerrada.

TAU, festival de música antiga de Tarragona, arriba enguany a la segona edició amb un nou impuls gràcies a la incorporació del Patronat Municipal de Turisme a l’organització i la promoció de la proposta cultural. La programació té lloc del 15 al 29 d’octubre i inclou cinc concerts (quatre a la Catedral i un més íntim al Museu del Port) amb tres xerrades prèvies acompanyades per tastos de vins de la DO Tarragona.

Tota la informació, entrades i abonaments, al web www.tautarragona.com

Segells de reconeixement d'administració oberta