Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 L’Ajuntament de Tarragona i Parc Central signen un conveni de col·laboració per Santa Tecla 700

L’Ajuntament de Tarragona i Parc Central signen un conveni de col·laboració per Santa Tecla 700

L’Ajuntament de Tarragona i Parc Central signen un conveni de col·laboració per Santa Tecla 700

Parc Central patrocina la Peonada popular, inclosa dins les festes de Santa Tecla, que com a novetat aquest cop sortirà de l’aparcament del centre comercial
L’Ajuntament de Tarragona i Parc Central signen un conveni de col·laboració per Santa Tecla 700 Foto: Tjerk van der Meulen
11/08/2022

L’Ajuntament de Tarragona i Parc Central han signat aquest matí un conveni a partir del qual s'incorpora el centre comercial com a patrocinador principal de la celebració de Santa Tecla 700.   

A la signatura hi ha assistit, per part de l’Ajuntament de Tarragona, l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, i per part de Parc Central, el seu gerent, Francisco Lambea.  

D’aquesta manera, el centre comercial vol participar de la commemoració extraordinària dels 700 anys de l’Arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat i que viurà el seu punt àlgid durant les festes de Santa Tecla d’aquest setembre.  

Enguany, per primer vegada, Parc Central patrocina la Peonada popular, inclosa dins les festes de Santa Tecla, que com a novetat aquest cop sortirà de l’aparcament del centre comercial

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït el compromís i implicació amb la festa per part del centre comercial i ha afegit que “amb aquesta col·laboració, Ajuntament i Parc Central, homenatgem no només els 700 anys de l’Arribada de la relíquia de la nostra patrona a la ciutat sinó també els 25 anys de Parc Central i els 40 de la nostra estimada Peonada popular”. 

En la mateixa línia, Francisco Lambea ha expressat que “Per a Parc Central és un plaer estar present i col·laborar amb la festa major de Tarragona i el teixit social i cultural de la ciutat. Però no només això: enguany celebrem els 700 anys de la gran festa, un any molt especial per a nosaltres, ja que el centre comercial compleix 25 anys de la seva inauguració. 25 anys de treball i esforç que ens situen avui com el gran referent de moda i complements de la província. Volem mostrar la nostra gratitud amb tots els tarragonins per fer-ho possible”. 

A banda de patrocinar la Peonada, Parc Central també presentarà aquesta Santa Tecla una exposició fotogràfica sobre la Festa i l’Esport.

Segells de reconeixement d'administració oberta