Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 La dansa contemporània omple de vida La Tabacalera

La dansa contemporània omple de vida La Tabacalera

La dansa contemporània omple de vida La Tabacalera

El públic respon al cicle programat per l’Ajuntament de Tarragona exhaurint les invitacions per a tota la temporada
La dansa contemporània omple de vida La Tabacalera Foto: Quimeras.
15/07/2022

En Dansa, el cicle de dansa contemporània programat per la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona aquest estiu a La Tabacalera, està aconseguint omplir de vida l’emblemàtic espai tots els dijous.

La segona sessió de la programació va oferir ahir 14 de juliol al vespre les coreografies Terra i Aigua, dels ballarins vinculats a l’Espai Evohé Beatriz Higueras i Alberto Ruiz, als jardins; i Tornado, d’Anna Borràs (Espai Evohé) i Robin Fabre, a l’edifici principal. Com va succeir en l’estrena del cicle dijous passat, l’espectacle va fer ple. Les invitacions, de fet, ja s’han exhaurit fins al 4 d’agost, últim dia del cicle, el que fa que l’Ajuntament valori molt positivament la programació, que està significant una descoberta de l’espai històric en un context de cultura contemporània que li dona un nou impuls i l’actualitza.

“La Tabacalera és un espai emblemàtic i d’una potència estètica inqüestionable que, al costat de la dansa contemporània i de l’explicació històrica que l’acompanya durant les sessions del cicle En dansa, fa que l’experiència estètica i cultural sigui molt valorada pel públic assistent”, ha manifestat la consellera de Cultura de l’Ajuntament, Inés Solé, sobre l’èxit de la proposta. "Aquest és un primer pas per desencallar aquest edifici històric, un camí que ha sigut llarg, però aquest cicle ens està mostrant que la cultura és el vehicle ideal per donar nova vida als espais històrics: estem molt satisfets amb l’acollida i ja anuncio que la línia iniciada per la Conselleria de Cultura tindrà continuïtat”, conclou Solé per valorar la marxa del cicle.

En Dansa ofereix fins al 4 d’agost deu espectacles els dijous al vespre a càrrec de les companyies La Im.perfecta dansaCompanyia Expans’ArtCompanyia VolsCol·lectiu Du-entroBeatriz Higueras i Anna Borràs amb col·laboració amb lEspai EvohéGoday dance company i companyia Fuse. Paral·lelament, l’actor tarragoní Joan Rioné acompanya i dinamitza la ciutadania a través d’una introducció i localització històrica de l’espai. 

Segells de reconeixement d'administració oberta