Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Les festes de Sant Magí de Tarragona busquen imatge per a aquest 2022

Les festes de Sant Magí de Tarragona busquen imatge per a aquest 2022

Les festes de Sant Magí de Tarragona busquen imatge per a aquest 2022

Les propostes es poden presentar telemàticament de l’1 al 15 de juny i han de reflectir el ball de gegants a la plaça de la Font
Les festes de Sant Magí de Tarragona busquen imatge per a aquest 2022 Ball dels Gegants Vells a la pl. de la Font en el marc de les festes de Sant Magí 2018. Foto: Manel R. Granell.
23/05/2022

La Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona convoca, un any més, el concurs per escollir la nova imatge gràfica de les festes de Sant Magí 2022. Les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament amb els treballs originals adjunts: el disseny del cartell, de la marca identificadora, del baner web i de la samarreta. El termini per a la presentació de propostes és de l’1 al 15 de juny, ambdós inclosos.  

La imatge gràfica de les festes d’enguany han d’inspirar-se en un moment concret de Sant Magí, el ball de gegants del 18 d’agost al vespre amb els gegantons Negritos, els gegants Moros i els gegants Vells de la ciutat ballant alhora a la plaça de la Font. Es valorarà especialment la presentació de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells. 

La proposta seleccionada rebrà 1.200 € i serà aplicada a tota la campanya de les festes de Sant Magí 2022, que se celebraran del 12 al 19 d’agost. 

Consulteu les bases del concurs d'imatge gràfica de les festes de Sant Magí de Tarragona 2022 (PDF)

Segells de reconeixement d'administració oberta