Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 L'Esbart Santa Tecla celebra dissabte el seu 50è aniversari amb un espectacle al Teatre Tarragona

L'Esbart Santa Tecla celebra dissabte el seu 50è aniversari amb un espectacle al Teatre Tarragona

L'Esbart Santa Tecla celebra dissabte el seu 50è aniversari amb un espectacle al Teatre Tarragona

'Testimoni, calidoscopi en dansa' compta amb la direcció de Jaume Guasch Llorach
11/11/2022

Aquest dissabte 12 de novembre a les 20 h, el Teatre Tarragona acollirà l’espectacle amb què l’Esbart Santa Tecla de la ciutat celebrarà el seu 50è aniversari.

Sota la direcció de Jaume Guasch i amb la música de la Cobla La Principal de la Bisbal, l’Orquestra Simfònica del Vallès, La Inestable, ‘s’Abadia’ i ‘Cap on nem’, Testimoni, calidoscopi en dansa vol esdevenir una instantània en moviment de la nostra cultura. Aquest espectacle en què les combinacions de petits cristalls ens mostren set aportacions enllaçades pel nostre calidoscopi. Cadascun dels treballs està marcat per les emocions dels diferents coreògrafs, però tots ells amb un nexe comú: el testimoni. Des de diferents angles, els coreògrafs ens mostren l’avidesa de construir des dels impulsos més íntims. La varietat de les formes musicals escollides per a l’espectacle és tan diversa com l’amalgama que acompanya tots els vessants de l’art.  

Les entrades per aquest espectacle i la resta del cicle de tardor-hivern de Tarragona Cultura es poden adquirir a entrades.tarragona.cat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta