Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2022 L'orquestra Franz Schubert Filharmonia presenta la temporada simfònica 2022-2023 al Teatre Tarragona

L'orquestra Franz Schubert Filharmonia presenta la temporada simfònica 2022-2023 al Teatre Tarragona

L'orquestra Franz Schubert Filharmonia presenta la temporada simfònica 2022-2023 al Teatre Tarragona

La nova programació compta amb el ‘Trencanous’ de Txaikovski, les germanes Katia i Marielle Labèque i la violinista Midori, entre altres
04/10/2022

La Franz Schubert Filharmonia presenta la temporada 2022-23, la seva desena temporada de concerts al Teatre Tarragona. En el marc d’aquesta programació, l’orquestra presentarà cinc concerts amb la voluntat d’oferir un ampli ventall de paisatges sonors que facin viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets. La temporada començarà el pròxim dissabte 8 d’octubre amb un concert de les millors bandes sonores de films de superherois de les factories Marvel i DC. El concert, dirigit per Gerard Pastor, estarà dedicat a la música de les pel·lícules d’aquest univers amb partitures de compositors tan llegendaris com Danny Elfman o Hans Zimmer.  

La nova temporada de la simfònica de Tarragona manté el compromís de continuar col·laborant i apropant a la ciutat grans figures nacionals i internacionals. En concret, els pròxims mesos actuaran a l’escenari del Tarragona, les germanes Katia i Marielle Labèque, que col·laboren per primera vegada amb l’orquestra, i la violinista Midori, a qui ja s’ha pogut veure amb la Franz Schubert. 

Entre els programes articulats pel director titular i artístic de l’orquestra, Tomàs Grau, es troba El trencanous de Txaikovski (16 de desembre), La tercera de BrahmsLa quarta de Schumann. Pel que fa als programes amb solista, hi haurà el Concert per a dos pianos i orquestra de Mozart (24 de febrer) i el Concert per a violí i orquestra de Txaikovski (29 d’abril). A més, la Franz Schubert Filharmonia dedicarà un concert a les millors bandes sonores de Disney (4 de febrer) on, sota la direcció de Marc Timón, es podrà sentir peces de FrozenEl rei lleóAladdíLa bella i la bèstiaLa Sireneta i Coco.

La nova temporada de la Franz Schubert Filharmonia forma part de la programació de tardor-hivern de Tarragona Cultura. Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre Traragona i, les 24 h a través de teatres.tarragona.cat.

Consulteu tots els detalls de la programació al llibret de la temporada simfònica 2022-23 de la Franz Schubert Filharmonia (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta