Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2022 Mèdol Centre d'Arts Contemporànies acull l'entrega dels Premis Artiga 2022

Mèdol Centre d'Arts Contemporànies acull l'entrega dels Premis Artiga 2022

Mèdol Centre d'Arts Contemporànies acull l'entrega dels Premis Artiga 2022

La cita, divendres a Casa Canals, inclourà la presentació del número 39 de la revista
11/01/2023

Artiga, la revista de referència de l’art i pensament contemporani a la demarcació de Tarragona, torna a Mèdol per segon any consecutiu per a l’entrega dels Premis Artiga. La segona convocatòria dels guardons reconeixeran i agrairan el treball dels i les artistes, teòriques, comissàries i empreses dedicades a la producció i divulgació contemporànies a les comarques tarragonines. 

Aquesta segona edició dels premis inclouran els reconeixements a la Trajectòria Honorable, a la Creació Consolidada i als Nous Creadors. 

L’acte, que arrencarà divendres 13 de gener a les 20 h, inclourà també la presentació del número 39 d’Artiga així com un homenatge a l’artista tortosí Leonardo Escoda, mort el passat mes de novembre. El vespre es tancarà amb un concert de Futurachicapop.El tecnopop de l’artista barceloní de 28 anys Sergi Fabregat serà l’encarregat de culminar la festa d’entrega dels Premis Artiga a Mèdol. Un concert carregat de melodies evasives i melodrama. Una col·lecció de cançons d’amor fetes amb el cor trencat sota un embolcall sònic inspirat en les melodies de sintetitzadors i unes lletres dicotòmiques de desamor que cerquen l’assertivitat però xoquen amb la irracionalitat dels altres.  

L’actuació de Futurachicapop tindrà lloc a la Sala Plana de Casa Canals i l’accés és lliure.  

Segells de reconeixement d'administració oberta