Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Orient, el nom escollit per a l'Elefant centenari de la Cavalcada de Tarragona

Orient, el nom escollit per a l'Elefant centenari de la Cavalcada de Tarragona

Orient, el nom escollit per a l'Elefant centenari de la Cavalcada de Tarragona

El nom premiat s'endú 790 vots dels 2016 totals
Orient, el nom escollit per a l'Elefant centenari de la Cavalcada de Tarragona Imatge de l'Elefant el 1921. Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona.
05/01/2022

La centenària carrossa de l’Elefant, que va començar a desfilar l’any 1921 pels carrers de la ciutat acompanyant a Ses Majestats els Reis d’Orient, comptava enguany amb un nou al·licient que vam saber pels patges del Magatzem Reial: l’elefant no tenia nom i calia escollir-ne un.

Durant els quatre dies que el Magatzem va estar obert al públic, més de 2.000 nens i nenes van poder votar un dels quatre noms possibles, escollits prèviament pel Consell Municipal d’Infants i que eren Magicus, Imperitus, Caramalet o Orient. Finalment i després del recompte de les votacions, aquest element emblemàtic de la desfilada de Tarragona passa a anomenar-se ORIENT.

Dels 2.016 vots, finalment ha sortit guanyador Orient amb 790 vots; en segon lloc Magicus amb 596 i després han quedat en tercer lloc Caramelet amb 350 i Imperitus amb 280, en quart lloc.

Els Patges del Magatzem Reial ens envien el vídeo del resultat de les votacions:

Segells de reconeixement d'administració oberta