Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Propostes musicals i infantils aquest segon cap de setmana de juliol

Propostes musicals i infantils aquest segon cap de setmana de juliol

Propostes musicals i infantils aquest segon cap de setmana de juliol

El cicle Cultura en Família arriba aquest dissabte a Torreforta i a la Via Augusta
Propostes musicals i infantils aquest segon cap de setmana de juliol Sra. Tomasa. Foto: Martina Lynk.
08/07/2022

Aquest dissabte, 9 de juliol, continuen els actes culturals de la programació d'estiu de Tarragona. En el marc del Festival d’Estiu, el Teatre Auditori del Camp de Mart acollirà les actuacions gratuïtes dels grups musicals La Sra. Tomasa i Tribade a partir de les 22.30 h.

Dins el cicle Cultura en Família, dissabte d’11 a 13h a la plaça García Lorca de Torreforta, la Cia. La Circoteca proposa les activitats de La carpa invisible del sr. Trifelli i la Cia. Albert Vinyes presenta l’espectacle familiar Betu el pallasso. A la mateixa hora, als jardins de la Via Augusta al costat de la Casa de la Festa, se celebrarà el taller Art&Festa de manualitats amb els elements de la Casa de la Festa. Així mateix, les Entret(r)es presentaran Allò que li va passar al drac de Sant Roc i al Negrito i la Negrita.

Tota la informació de la resta de la programació es pot consultar a l’app TGN Agenda i a través del web www.tarragona.cat/estiutgncultura.

Segells de reconeixement d'administració oberta