Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Ruhm & Cia i la Companyia Nacional de Teatre Clàssic porten 'El diablo cojuelo' al Teatre Tarragona

Ruhm & Cia i la Companyia Nacional de Teatre Clàssic porten 'El diablo cojuelo' al Teatre Tarragona

Ruhm & Cia i la Companyia Nacional de Teatre Clàssic porten 'El diablo cojuelo' al Teatre Tarragona

Aquesta obra de circ per a adults barreja personatges del s. XVII amb pallassos del s. XXI
12/01/2023

Dissabte 14 de gener a les 20 h el Teatre Tarragona serà escenari del Diablo cojuelo, un espectacle de teatre i circ a càrrec de Ruhm & Cia i la Companyia Nacional de Teatre Clàssic.

Per a aquest espectacle, recomanat per a majors de 14 anys, els pallassos de Ruhm reben l’encàrrec de fer un clàssic i s’ho prenen com una gran ocasió. Trien —perquè no n’hi havia un altre a la llibreria— El diablo cojuelo, de Luis Vélez de Guevara. Així és com es comencen a teixir dues trames: la de l’esbojarrada obra de Vélez, tractada amb molt de respecte i amb alguna llibertat, i la d’una companyia sempre a punt de fracassar, a l’estil pallasso, en el seu afany per portar l’obra a escena. I així és com personatges del segle XVII i pallassos del segle XXI aixequen teulades i viatgen pel terra i l’aire d’una Espanya esperpèntica. 

Les darreres entrades es poden comprar presencialment a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic i a través del portal web entrades.tarragona.cat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta