Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Sortejat l'ordre d'actuació de la diada castellera de Sant Magí

Sortejat l'ordre d'actuació de la diada castellera de Sant Magí

Sortejat l'ordre d'actuació de la diada castellera de Sant Magí

Les colles castelleres de Tarragona actuaran per aquest ordre: Xiquets de Tarragona, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Jove Xiquets de Tarragona i Xiquets del Serrallo
Sortejat l'ordre d'actuació de la diada castellera de Sant Magí Foto: Tjerk van der Meulen.
16/08/2022

Aquesta tarda s’ha celebrat el sorteig de l’ordre d’actuació de les quatre colles castelleres de la ciutat que actuaran a la Diada de Sant Magí.  

A l’acte han assistit la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, i els quatre caps de colla, Alfredo González, dels Xiquets de Tarragona; Jordi Alomà, de la Jove Xiquets de Tarragona; David Borràs, dels Xiquets del Serrallo; i David Lobo, dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau.  

Els Xiquets de Tarragona seran els primers a ocupar el centre de la plaça de les Cols el pròxim divendres, primera gran cita de l’agost per a les colles tarragonines i, tal com ha expressat la consellera Solé, “sens dubte, la diada de Sant Magí més esperada des de 2019, última vegada que la vam poder viure amb normalitat abans de la pandèmia”. Als Xiquets de Tarragona els seguiran per aquest ordre els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo

L'ordre d’actuació resultant del sorteig determina l’ordre d’entrada a plaça, de manera que l’últim en entrar és el primer en actuar. Per tant, l’ordre d’entrada a plaça serà Colla Jove Xiquets de Tarragona, els seguiran els Xiquets del Serrallo, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, i finalment, ho faran els Xiquets de Tarragona. 

Durant l’acte, els caps de colla de les agrupacions tarragonines s’han mostrat tots quatre optimistes amb la diada d’aquest divendres tot i que esperen els darrers assajos per acabar de decidir en la seva totalitat l’actuació de Sant Magí.  

Sorteig entre la ciutadania per veure la Diada des del balcó municipal 

Avui també s’ha realitzat el sorteig de les 3 invitacions dobles per veure la diada castellera de Sant Magí des del balcó de l’Antic Ajuntament. En total, han participat prop de 400 persones. 

La diada d’aquest divendres, 19 d’agost, serà retransmesa en directe a les 12 h per la televisió Tac12 i per Tarragona Ràdio.   

Segells de reconeixement d'administració oberta