Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Tarragona acomiada el 2022 amb la visita de l'Home dels Nassos i el Cap d'Any Infantil a Corsini

Tarragona acomiada el 2022 amb la visita de l'Home dels Nassos i el Cap d'Any Infantil a Corsini

Tarragona acomiada el 2022 amb la visita de l'Home dels Nassos i el Cap d'Any Infantil a Corsini

Els dies 2, 3 i 4 de gener, els patges reials recolliran les cartes per als Reis d’Orient al Pati Jaume I del Palau Municipal
Tarragona acomiada el 2022 amb la visita de l'Home dels Nassos i el Cap d'Any Infantil a Corsini Foto: Manel R. Granell.
29/12/2022

L’Home dels Nassos tornarà a ser el gran protagonista del matí del 31 de desembre, el darrer dia de l’any. Després de visitar durant els últims dos anys els barris de Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador, enguany aquest emblemàtic personatge amb tants nassos com dies li queden a l’any visitarà els barris mariners, passant per l’Arrabassada, el Serrallo i el barri del Port, on celebrarà el centenari del seu rellotge, abans d’iniciar el recorregut que el portarà fins a la plaça de la Font. Finalment, des del balcó de l’Ajuntament, saludarà als infants de la ciutat amb la seva tradicional cançó.

El recorregut i l’horari aproximat de les seves aturades és el següent:

  • 9.45 h: sortida des de la Casa de la Festa.
  • 10 h: Vall de l’Arrabassada, plaça de les Lletres Catalanes.
  • 10.30 h: rellotge del Port.
  • 11 h: El Serrallo.
  • 11.30 h: barri del Port, plaça dels Carros.
  • 12 h: plaça de la Font, salutació des del balcó de l’Ajuntament.

El mateix dissabte, i per segon any, Tarragona acomiadarà l’any 2022 amb el Cap d’Any Infantil. Aquesta iniciativa de la Conselleria de Comerç amb la col·laboració de Mercats de Tarragona vol dinamitzar la ciutat i el comerç local. En aquest sentit, des de les 10 h del matí hi haurà un trenet infantil a la plaça Corsini i al Mercat Central es podran comprar kits de Cap d’Any.

A les 11 h Marieta Voltereta dinamitzarà la festa abans de les campanades que enguany presentarà el cantant del Quartet Mèlt, el tarragoní Eloi Fort. Finalment, el duet Lady Blues & The Peter Pan posarà música al final d’una festa que, a diferència de l’any passat, no tindrà cap restricció per la pandèmia.

Lliurament de cartes als Patges Reials

Els nens i nenes que ho desitgin poden lliurar la carta als Reis d’Orient al patge reial els dies 2, 3 i 4 de gener des de les 18 h fins a les 20 h al Pati del Rei Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta