Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Tarragona recupera aquest estiu el Concurs Internacional de Focs Artificials

Tarragona recupera aquest estiu el Concurs Internacional de Focs Artificials

Tarragona recupera aquest estiu el Concurs Internacional de Focs Artificials

La 30a edició del certamen se celebrarà els dies 6, 7, 8 i 9 de juliol a la punta del Miracle
Tarragona recupera aquest estiu el Concurs Internacional de Focs Artificials Imatge de l'espectacle de la Pirotecnia Mediterráneo, guanyador de l'últim concurs de focs, celebrat l'any 2019. Foto: Laia Díaz.
25/02/2022

El Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona tornarà a celebrar-se aquest mes de juliol, després de dos anys sense poder-ho fer a causa de la pandemia de la covid-19. Així, els dies 6, 7, 8 i 9 de juliol es reprendrà l’edició número 30 d’aquest certamen pirotècnic, prevista inicialmente per l’estiu de 2020. 

Així ho ha anunciat la consellera de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, qui ha mostrat la seva satisfacció per la represa del concurs i ha manifestat que “la ciutat està gaudint de tot el retorn de l’activitat cultural i festiva i, com no podia ser d’una altra manera, el concurs de focs artificials tornarà aquest juliol també a la Punta del Miracle per celebrar com es mereix aquest 30è aniversari”. 

El pressupost del Concurs Internacional de Focs Artificials d’aquest 2022 serà el mateix que en edicions anteriors, és a dir 110.000 €. Les pirotècnies interessades en participar-hi poden presentar la seva sol·licitud fins al proper 22 d’abril. 

Consulteu les bases del 30è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Tarragona (PDF).

 
Segells de reconeixement d'administració oberta