Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2022 Tornen les representacions dels Pastorets, en les versions de la Golfa i l'associació La Salle

Tornen les representacions dels Pastorets, en les versions de la Golfa i l'associació La Salle

Tornen les representacions dels Pastorets, en les versions de la Golfa i l'associació La Salle

El dia 30 La Jove Orquestra Intercomarcal interpretarà el Concert de Nadal al Teatre Tarragona
Tornen les representacions dels Pastorets, en les versions de la Golfa i l'associació La Salle Imatge promocional dels Pastorets de la companyia La Golfa.
23/12/2022

Aquestes festes els teatres de la ciutat s’ompliran de propostes nadalenques. Dimarts 27 i dimecres 28 de desembre a les 18.30 h, la companyia local La Golfa representarà Els Pastorets de Tarragona al Metropol, un espectacle fonamentat en el clàssic de Folch i Torres, però tarragonitzat, reinventat i modernitzat, amb uns diàlegs plens d’ironia i la crítica desfermada dels Pastorets més canalles de Tarragona. 

I després d’un any sense poder-se representar per la pandèmia, també el Metropol acollirà el retorn de l’associació La Salle de Tarragona el dimarts 3 i el dimecres 4 de gener amb Els Pastorets tradicionals, interpretats des del 1952.  

El Teatre Tarragona serà escenari del Concert de Nadal de la Jove Orquestra Intercomarcal el divendres 30 de desembre a les 20 h, qui actuarà sota la direcció de Marcel Ortega i Martí. 

Les entrades ja estan a la venda al web entrades.tarragona.cat i a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic. 

Segells de reconeixement d'administració oberta