Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 A la venda les entrades per a tots els espectacles del Festival Sona Flamenc aquest dimecres

A la venda les entrades per a tots els espectacles del Festival Sona Flamenc aquest dimecres

A la venda les entrades per a tots els espectacles del Festival Sona Flamenc aquest dimecres

La cinquena edició del festival tarragoní omplirà la ciutat de propostes del 4 al 19 de març
A la venda les entrades per a tots els espectacles del Festival Sona Flamenc aquest dimecres Imatge de l'espectacle inaugural "Caminos", de Juan Gómez Chicuelo. Foto: Xavi Torrent.
06/02/2023

Dimecres 8 de febrer a partir de les 11 h es posaran a la venda diferents espectacles del festival Tarragona Sona Flamenc que celebrarà la seva cinquena edició del 4 al 19 de març a la ciutat. Es podran adquirir les entrades per a l’espectacle inaugural Caminos de Juan Gómez Chicuelo que pujarà a l’escenari del Teatre El Magatzem el dia 5 a les 19 h; per a Flamenco, tablao que estrenarà Yoel Vargas el dia 10 a les 20.30 h al Teatre Metropol, i per al recital No hi ha secrets que es farà el dia 19 a les 19 h a La Herreria. Les entrades es podran adquirir al portal municipal de venda d'entrades (a partir del dia 8) i a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic. 

De moment, ja es poden comprar les entrades per a la resta d’espectacles de pagament del festival: al web de la Sala Trono hi ha disponibles les entrades per a La casa sin Bernarda de Federico Gracia Lorca que es representarà el dia 11 a les 20 h i el 12 a les 18 h, i al web del Curtcircuit, les entrades per al Niño de Elche que actuarà el dia 18 a les 21 h també a la Sala Zero.

Podeu consultar la resta de la programació, que es gratuïta, al web municipal

Segells de reconeixement d'administració oberta