Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Acrobàcies i circ al Teatre Tarragona

Acrobàcies i circ al Teatre Tarragona

Acrobàcies i circ al Teatre Tarragona

Les entrades per a 'Bravura' i 'Mazùt' ja estan a la venda al portal web municipal i a les taquilles del mateix teatre
Acrobàcies i circ al Teatre Tarragona Imatge promocional de 'Bravura'
14/04/2023

En el marc del cicle de primavera de Tarragona Cultura, aquest diumenge a les 18 h, la companyia Moviments porta a l’escenari del Teatre Tarragona l’espectacle visual i acrobàtic Bravura. La producció dirigida per Rosa Forteza i amb dramatúrgia d’Alba Sarrauete vol reflexionar sobre la intel·ligència emocional masculina a través de com determinats comportaments de l’home condueixen a l’animalitat. Una proposta de circ, teatre, videoprojecció i animació de titella interpretada per Alejandro Navarro.  

Divendres 21 a les 20 h serà el torn de la companyia Baro d’Evel, creada per Blai Mateu Trias i Camille Decourtye, amb l’espectacle de circ i dansa Mazùt. En aquesta ocasió, Julien Cassier i Marlène Rostaing interpreten dos éssers que surten a buscar el seu animal interior perquè la humanitat els supera i volen retrobar les seves primeres sensacions: busquen els racons de la quotidianitat, amb les portes obertes cap als orígens.  

Les entrades per ambdues propostes ja estan a la venda al entrades.tarragona.cat i, de manera presencial, a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic. 

Segells de reconeixement d'administració oberta