Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Adjudicada la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat al Teatre Tarragona

Adjudicada la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat al Teatre Tarragona

Adjudicada la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat al Teatre Tarragona

La previsió de les obres és de dos mesos
Adjudicada la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat al Teatre Tarragona Foto: Isaias Mena.
02/03/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat els treballs d’instal·lació de l'ascensor interior, que doni accessibilitat a l’escenari del Teatre Tarragona, a l’empresa ORONA S.COOP per un import de 37.439,01€ més el 21 % en concepte d’IVA, el que suposa un total de 45.301,20 €.  

La instal·lació d’aquest nou ascensor a l’equipament permetrà la mobilitat en l’àmbit tècnic i artístic a l’interior del teatre. Cal recordar que el Tarragona té ascensor per al públic en general, però no per a arribar a la zona d'actuació.  

Aquesta actuació ha estat subvencionada en un 60 % per la Diputació de Tarragona gràcies a una subvenció en matèria d’inversions en equipaments municipals culturals o d’interès ciutadà, en béns inventariables per a aquests equipaments i en elements patrimonials dels ajuntaments, les entitats municipals descentralitzades i altres ens dependents de la demarcació de Tarragona.  

Està previst que els obres d'instal·lació durin dos mesos. 

Segells de reconeixement d'administració oberta