Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Aquest cap de setmana comença el festival Sona Flamenc amb les entrades exhaurides per al concert de Chicuelo

Aquest cap de setmana comença el festival Sona Flamenc amb les entrades exhaurides per al concert de Chicuelo

Aquest cap de setmana comença el festival Sona Flamenc amb les entrades exhaurides per al concert de Chicuelo

El tarragoní Yoel Vargas i el Niño de Elche són altres dels artistes que actuaran al festival del 4 al 19 de març
Aquest cap de setmana comença el festival Sona Flamenc amb les entrades exhaurides per al concert de Chicuelo Classe oberta de ball flamenc. Estudi de Dansa Art i Flamenc Art i Flamenc
02/03/2023

Aquest dissabte comença la cinquena edició del festival Tarragona Sona Flamenc, que farà vibrar la ciutat fins al 19 de març. 250 artistes prendran part a les 28 activitats que es duran a terme a 21 espais de la ciutat i que compten amb la implicació d’una vintena d’agents culturals del territori.  

El concert inaugural d'aquesta edició, Caminos, a càrrec de Juan Gómez Chicuelo, arriba amb les entrades exhaurides. Acompanyaran al guitarrista, la bailaora Karen Luengo, el violoncel·lista Martín Meléndez i el bateria David Gómez. La cita serà diumenge a les 19 h al Teatre El Magatzem. Abans, però, el programa l’estrenarà una classe d’iniciació als palos del flamenc, aquest dissabte a les 11.30 h a l’Estudi de Dansa Art i Flamenc. Les persones que estiguin interessades en inscriure’s a la classe poden fer-ho a info@artiflamenc.com.  

Més enllà dels actes del cap de setmana, dimarts 7 de març a les 16.30 h se celebrarà una classe oberta d’acompanyament al cante i conjunt de guitarres flamenques amb Miquel Moreno i Lídia Giráldez a l’Espai de Trobada, a Campclar. Aquesta activitat està organitzada per l’Escola Municipal de Música de Tarragona. A les 19.30 h, l’Estudi de Dansa Art i Flamenc organitzarà una classe oberta de ball flamenc. Dimecres dia 8, Adelaida Guerrero oferirà una classe oberta de ball flamenc per alegries amb música en viu a les 20.30 h al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. I dijous serà el torn del Centre Cívic de Bonavista, on David Cano farà una classe oberta de sevillanes a les 18.30 h organitzada per l’Asociación Blanca Paloma i, a la mateixa hora, una classe oberta de ball flamenc al Centre Cívic de Sant Salvador amb Victoria Latorre organitzada per l’Asociación Cultural de Amigos de Andalucía. Totes les classes són gratuïtes i estan obertes a tota la ciutadania.  

Recordem que encara es poden adquirir les entrades per a l'estrena de l'espectacle de Yoel Vargas Flamenco Tablao i No hi ha secrets que es faran el divendres 10 al Metropol i diumenge 19 a La Herrería, respectivament, al portal municipal de venda d'entrades i a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic. Per a la resta d’espectacles de pagament del festival es poden comprar les localitats al web de la Sala Trono, les entrades per a La casa sin Bernarda de Federico Gracia Lorca que es representarà el dia 11 a les 20 h i el 12 a les 18 h, i al web del Curtcircuit, les entrades per al Niño de Elche que actuarà el dia 18 a les 21 h a la Sala Zero. 

Consulteu la programació completa del Tarragona Sona Flamenc, del 4 al 19 de març de 2023 (PDF).

 

Segells de reconeixement d'administració oberta