Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Aquest dimarts engega el cicle Cinestrelles al parc Francolí amb 'Los tipos malos'

Aquest dimarts engega el cicle Cinestrelles al parc Francolí amb 'Los tipos malos'

Aquest dimarts engega el cicle Cinestrelles al parc Francolí amb 'Los tipos malos'

Les sessions gratuïtes de cinema a la fresca tindran lloc fins al 13 d'agost, amb l'Anella Mediterrània com a segon escenari
24/07/2023

Aquest dimarts Tarragona estrena el nou cicle de cinema a la fresca Cinestrelles i ho farà amb Los tipos malos a les 22 h a l'amfiteatre del Parc Francolí. Així engega la nova proposta que s'allargarà durant tres setmanes, els dimarts i diumenge, tant al parc Francolí, com a la zona de gespa de l'Anella Mediterrània, fins al 13 d'agost.

L'espera per a l'inici de cada projecció estarà ambientada musicalment amb una selecció de temes realitzada en directe pel col·lectiu de discjòqueis Pd Petardeig & friends, integrat per joves nois i noies de la nostra ciutat. Aquesta tria musical començarà a les 21.15 h i es perllongarà fins a les 22 h.

El cicle continuarà el diumenge 30 de juliol amb Top Gun Maverick a l'Anella; els dimarts 1 es projectarà Escape Room al Parc Francolí; Coda a l'Anella el dia 6; Padre No hay Más Uno 3 serà el dia 8 al Parc Francolí i finalment Historias Para no Contar, el dia 13 altre cop a l'Anella. 

L’entrada és lliure i gratuïta i la programació cinematogràfica estarà adreçada a diverses audiències. 

Consulteu tota la programació del cicle Cinestrelles al web de Cultura.

Segells de reconeixement d'administració oberta