Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Aquest divendres a la tarda s'inaugura "Ones de Resistència" de Fito Conesa

Aquest divendres a la tarda s'inaugura "Ones de Resistència" de Fito Conesa

Aquest divendres a la tarda s'inaugura "Ones de Resistència" de Fito Conesa

Avui la consellera de Cultura, Inés Solé, ha visitat la nova exposició de Mèdol
Aquest divendres a la tarda s'inaugura "Ones de Resistència" de Fito Conesa Foto: Ari Lucena
10/02/2023

La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, ha visitat aquest divendres a la tarda la nova exposició de Mèdol, Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, "Ones de Resistència", de l'artista Fito Conesa. A la visita han assistit, a més, el director de Mèdol, Vicent Fibla; i l'autor Fito Conesa.  

L'exposició proposa als visitants estimular la memòria recent experimentant amb el fet sonor i la vibració. Amb recursos d’intel·ligència artificial i component una simfonia a partir de veus anònimes de l’entorn de Tarragona, Conesa planteja un recorregut visual i sonor per moments que desvetllen la sensació del record. L’exposició també permet la consulta d’un arxiu acústic en homenatge a les històries anònimes. 

Ones de Resistència, que s'inaugura oficialment aquest divendres a les 19 h, estrena oficialment la programació de la temporada de Mèdol d'aquest 2023 i es podrà visitar a les Golfes de Casa Canals fins al proper 9 d’abril. 

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta