Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Clara Peya presenta aquest divendres en concert el seu últim disc, 'Corsé'

Clara Peya presenta aquest divendres en concert el seu últim disc, 'Corsé'

Clara Peya presenta aquest divendres en concert el seu últim disc, 'Corsé'

El Teatre Tarragona també acollirà 'Nuye', l'espectacle d'acrobàcies de la companyia Eia
07/12/2023

Aquest divendres 8 de desembre i aquest dissabte 9 de desembre els Teatres de Tarragona continuen amb més propostes culturals amb el concert de la pianista Clara Peya i l’espectacle teatral Nuye ideat per la companyia de circ Eia. 

Pel que fa al primer d'aquests espectacles, el Teatre Metropol acullirà a la pianista Clara Peya, que presenta el seu nou treball titulat Corsé i que gira entorn de la violència de la perfecció. Es tracta d'un conjunt de cançons profundes i compromeses en les quals participen diferents cantants que les interpreten aportant el seu toc personal. Entre els artistes que donen la seva veu per aquest espectacle s’hi troben Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Ferran Palau o Leo Rizzi, que, acompanyats pel piano magnètic de Clara Peya, sintetitzadors i bases electròniques, aconseguiran crear una atmosfera nova i vibrant. A més a més, la compositora comptarà amb Adri González i Dídac Fernández, que tocaran el teclat i la bateria respectivament. 

D'altra banda, aquest dissabte a les 20 h es presentarà al Teatre de Tarragona l’espectacle Nuye, creat i interpretat per la companyia de circ Eia. Aquesta proposta circense mostra aspectes de la vida com la confiança, els conflictes i la separació en una història que constantment apel·la a buscar a l’interior d’un mateix i visualitza el xoc del món intern amb el món extern i el fet que compartir la vida amb altres persones és una manera de completar-se. L'espectacle compta amb la participació de sis acròbates entre els quals hi ha Luca Bernini i Abby Nueberger que, amb el conjunt de la companyia, tindran el repte de representar totes aquestes emocions i sentiments. 

Més informació i venda d'entrades a entrades.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta