Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Comencen les projeccions del 'Mira'm' a l'Espai Jove Kesse

Comencen les projeccions del 'Mira'm' a l'Espai Jove Kesse

Comencen les projeccions del 'Mira'm' a l'Espai Jove Kesse

Les pel·lícules es podran veure els tres primers divendres de novembre
Comencen les projeccions del 'Mira'm' a l'Espai Jove Kesse Imatge de la pel·lícula 'The Ordinaries'.
02/11/2023

El REC, Festival Internacional de cinema de Tarragona, i l’Espai Jove Kesse s’alien per fer arribar a la ciutadania, però sobretot als més joves, el projecte de cinema Mira’m. Aquest projecte s’emmarca dins el programa de les propostes del GEN REC, destinat a vincular el jovent amb la cultura cinematogràfica i tot tipus de cinema.

Es tracta d’un cicle de projecció de tres pel·lícules que conviden a conèixer el cinema més actual i menys comercial, amb un debat entre els professionals i els alumnes de diversos centres formatius. A més, un cop acabada la projecció, els espectadors podran participar d’un debat obert, conduït per una persona experta sobre el tema de què tracta la pel·lícula.

Les tres pel·lícules del cicle

El divendres 3 de novembre, a les 20 h, es projectarà la pel·licula alemana The Ordinaries, produïda el 2022, en la qual una noia, la Paula, planteja com seria un món distòpic on la societat està dividida segons els rols cinematogràfics que té cada persona.

El divendres 10 de novembre, a les 20 h, es projectarà la pel·lícula System Crasher, dirigida per Nora Fingscheidt. Aquest film mostra com és la vida de la Benni, una nena de 9 anys incontrolable que s’ha convertit en un problema per al sistema. Va saltant d’una casa d’acollida a una altra i va sent expulsada d’escoles, el que es coneix com una system crasher, però el seu únic problema és que no pot tornar amb la seva mare.

La tercera i última pel·lícula d’aquest cicle, que es projectarà el 17 de novembre, a les 20 h, a l’Espai Kesse, serà The Lost Boys. En un correccional de menors, Joe, un jove de 17 anys, està a punt de sortir, anhelant el món exterior. L'arribada d'en William li fa descobrir nous desitjos que afloraran dins un espai molt limitat marcat per les normes i la llei, i on les prioritats personals entren en joc. Una emocionant història d’amor, reinserció i esperança darrere les reixes i els murs de les cel·les, testimonis muts d’unes passions que faran estralls en les ànsies de llibertat.

L’accés és gratuït . Trobareu més informació sobre l’activtat a la web Tarragona Jove.

Segells de reconeixement d'administració oberta