Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Dilluns engega el cicle Elles Filmen amb la projecció de 'Gary Cooper, que estás en los cielos'

Dilluns engega el cicle Elles Filmen amb la projecció de 'Gary Cooper, que estás en los cielos'

Dilluns engega el cicle Elles Filmen amb la projecció de 'Gary Cooper, que estás en los cielos'

Les quatre pel·lícules de Pilar Miró comptaran amb una entrevista presentació prèvia
13/10/2023

El proper dilluns 16 d’octubre a l’Antiga Audiència engega el nou cicle de cinema Elles Filmen. Una nova iniciativa de la Conselleria de Cultura que pretén fer-nos arribar les figures de moltes dones importants dins el món del cinema i que en la seva primera edició, es dedica a Pilar Miró. El cicle consta de quatre pel·lícules, moderades totes per la periodista Marina Pérez Got i convidant a una persona rellevant a l’entorn de la temàtica o relacionada amb la cineasta.  

La primera projecció serà Gary Cooper, que estás en los cielos, que serà introduïda per una conversa amb Enric Pujol, periodista que va treballar a RTVE des de la redacció de Tarragona, sobre la revolució de la televisió i ràdio públiques que va suposar l’arribada de Miró el 1982. La resta de films que es projectaran seran El crimen de Cuenca, el 23 d’octubre; seguit per La petición, el dilluns següent, 30 d’octubre i finalment el 6 de novembre, la guardonada cinta El perro del hortelanoTotes les projeccions seran en dilluns, a les 19 h i amb entrada gratuïta. 

Aquest nou cicle compta amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Demarcació de Tarragona; del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i de Tarragona Ràdio. 

Consulteu la programació completa del cicle Elles Filmen.

Segells de reconeixement d'administració oberta