Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Divendres es posen a disposició les entrades per a visitar el Magatzem Reial

Divendres es posen a disposició les entrades per a visitar el Magatzem Reial

Divendres es posen a disposició les entrades per a visitar el Magatzem Reial

Els infants podran veure com els patges preparen l'arribada dels Reis d'Orient del 27 al 30 de desembre al Refugi 1 del Moll de Costa
Divendres es posen a disposició les entrades per a visitar el Magatzem Reial Imatge del Magatzem Reial de l'any passat. Foto: Tjerk van der Meulen.
13/12/2023

Aquest divendres 15 de desembre al matí es posaran a disposició les entrades per al Magatzem Reial, que un any més s’instal·larà del 27 al 30 de desembre al Refugi 1 del Moll de Costa. Un any més, l’Ajuntament i el Port cedeixen als patges de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el Refugi número 1 del Moll de Costa per a ús de Magatzem Reial, un espai on els patges prepararan i embolicaran tots els regals, per poder-los repartir la nit del 5 de gener per tota la ciutat. 

El Magatzem Reial disposa d’un servei de visites guiades a càrrec dels mateixos patges que, tot i que estan treballant intensament, posant a punt les carrosses i preparant els regals, ens explicaran tota mena de detalls de la que serà la nit més màgica. A més, totes les persones que ho volen podran deixar la seva carta a la Bústia Reial. Aquesta visita està especialment adreçada als nens i nenes de 0 a 10 anys. 

Enguany col·laboren també la Fundació Estela i Xarxa Santa Tecla. 

Venda d’entrades

  • A partir de divendres 15 de desembre a les 11h del matí al web entrades.tarragona.cat
  • La reserva té un preu de 2 €, import que es retornarà una vegada validada l’entrada. 

Horaris del Magatzem

  • Dates: Del 27 al 30 de desembre. 
  • Hores: 27, 28 i 29 de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h. Dia 30 de 10 a 13.30 h 
Segells de reconeixement d'administració oberta