Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 El 13 de juny les millors peces de ballet en un sol espectacle arriben al Palau de Congressos

El 13 de juny les millors peces de ballet en un sol espectacle arriben al Palau de Congressos

El 13 de juny les millors peces de ballet en un sol espectacle arriben al Palau de Congressos

La International Ballet Company ofereix una selecció de les coreogràfies més estimades del ballet clàssic
19/05/2023

La International Ballet Company torna al Palau de Congressos de Tarragona amb una interessant proposta, la Gala de Solistes. Els primers ballarins la companyia es presentaran en solitari amb peces de renom mundial. El Llac dels Cignes, El Quixot, Trencanous, El Corsari, Sherezade, Chopiniana, Esmeralda i Arlequinada són els ballets escollits per mostrar el seu talent i brindar un espectacle inoblidable per a tots els amants de l'art i la dansa.

L’elenc de solistes està format pels ballarins Cristina Terentiev, Alexandru Balan, Natalia Bohdan, Vasili Bogdan, Tataiana Nazarkevich, Nikolai Nazarkevich, Olga Marcova i Vadim Stetenco, provinents de diverses companyies de ballet de tot el món, i han estat aclamats per la seva habilitat per a transmetre històries i despertar emocions a través de la dansa. Cada ballarí té la seva pròpia veu única, i en aquesta gala es podrà d'admirar la seva individualitat mentre es presenten en solos que han estat especialment seleccionats captivar als assistents.

La Gala de Solistes, tindrà lloc el proper 13 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i brindarà una experiència inoblidable tant als apassionats de la dansa com d’aquells que s’estiguin iniciant en aquest art. Una fusió perfecte de moviments i expressió artística envoltats de música que ens endinsarà a un món de somnis i emocions intenses. Una gran oportunitat per a gaudir del ballet clàssic en la seva màxima expressió.

Les entrades estan a la venda de forma anticipada amb importants descomptes a partir de la compra de quatre entrades (pack familiar). Els grups (+ de 12 persones) i les escoles de dansa també es poden beneficiar d’importants descomptes per a l’espectacle.

Més informació i venda d'entrades al web www.palautarragona.com.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta