Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 El Centre Cultural Antic Ajuntament acull l'exposició "Arquitectes en construcció"

El Centre Cultural Antic Ajuntament acull l'exposició "Arquitectes en construcció"

El Centre Cultural Antic Ajuntament acull l'exposició "Arquitectes en construcció"

La mostra recull els treballs de final de carrera d'una trentena d'arquitectes tarragonins i es podrà veure del 27 de març al 23 d’abril
24/03/2023

Del 27 de març al 23 d'abril, el Centre Cultural Antic Ajuntament l'exposició "Arquitectes en construcció", una mostra dels projectes de final de carrera de 34 arquitectes de la demarcació de Tarragona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya. L’acte de presentació de l’exposició se celebrarà dijous 30 de març a les 19 h i comptarà amb un debat reflexiu sobre l’arquitectura de la ciutat.  

La mostra gratuïta, que es podrà veure de dilluns a divendres de 8 a 15 h, recull els dibuixos i imatges més representatius dels projectes així com les seves maquetes. Una exposició que reflexiona sobre l’arquitectura des de diferents perspectives com el patrimoni, l’urbanisme, l’espai públic o l’habitatge en clau de territori. Amb tot, es recuperarà la publicació d’un catàleg desaparegut el 2006 i que recull els projectes de final de carrera fins al 2021 amb l’objectiu de donar suport als graduats. 

Segells de reconeixement d'administració oberta