Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 El Centre cultural Antic Ajuntament acull l'exposició "Paper pintat rus", de Michael Kirkegaard

El Centre cultural Antic Ajuntament acull l'exposició "Paper pintat rus", de Michael Kirkegaard

El Centre cultural Antic Ajuntament acull l'exposició "Paper pintat rus", de Michael Kirkegaard

Durant el primer mes de funcionament prop de 2.500 persones han passat per l'equipament del carrer Major
23/02/2023

En el marc del primer any de conflicte a Ucraïna, el Centre Cultural Antic Ajuntament acull l’exposició "Paper pintat rus". Aquesta proposta artística de l’escultor danès Michael Kirkegaard es tracta d’un llibre i una obra sonora en memòria de la periodista russa Anna Politikovskaya, assassinada el 7 d’octubre del 2006. L’exposició es podrà visitar fins el 22 de març, de dimarts a dissabte de 16 a 21.30 h a l’edifici noble del carrer Major.  

Primer mes de funcionament 

L’edifici de l’Antic Ajuntament obria el passat 19 de gener les seves portes de manera continuada com a centre cultural de proximitat per promoure el desenvolupament artístic i creatiu de la ciutadania. Durant aquest primer mes de funcionament, prop de 2.500 persones han passat per l’equipament. D’aquestes, unes 1.500 ho han fet com a visitants per conèixer l’espai i informar-se i prop d’un miler han participat en algunes de les 26 activitats dutes a terme fins a dia d’avui, entre visites, exposicions, presentacions de llibres, assajos d’entitats, espectacles i tallers.

El nou centre segueix exercint d’equipament d’art, de foment de les lletres i d’acollida d’activitat cultural, però a més suma ara el suport a la pràctica cultural a partir de la cessió d’espais i de materials així com programant activitats formatives per al foment de la pràctica cultural i l’expressió artística. Els objectius que persegueix el Centre Cultural Antic Ajuntament són la promoció de la participació ciutadana en l’àmbit de la cultura, facilitar la pràctica cultural a partir de la cessió d’espais de relació i assaig i el foment de les iniciatives formatives.

Segells de reconeixement d'administració oberta