Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 El Llac dels Cignes torna al Palau de Congressos

El Llac dels Cignes torna al Palau de Congressos

El Llac dels Cignes torna al Palau de Congressos

La prestigiosa companyia International Ballet Company representa el clàssic de Txaikovski el 24 de novembre
15/11/2023

Els aclamats solistes moldaus Cristina i Alexei Terentiev són els fundadors de la International Ballet Company, de la qual també hi formen part solistes de Moldàvia, Anglaterra i Itàlia, entre altres països. El treball i l'esforç dedicat durant molt de temps han fet que aquest projecte culmini en una companyia on una tècnica refinada i una excel·lent interpretació dramàtica donen vida a les coreografies i partitures més conegudes del ballet clàssic.

En aquesta ocasió la companyia arriba a la ciutat de Tarragona amb El Llac dels Cignes, el primer dels tres ballets escrit per Txaikovski a petició de l'Òpera de Moscou. Un dels ballets més popular si coneguts pels amants d’aquesta dansa.

La International Ballet Company, actualment de gira per l’Estat Espanyol, desperta molt bones crítiques en cadascuna de les seves actuacions, en les que finalitza el ballet amb grans ovacions del públic a peu dret.

Amb la voluntat d’arribar al major nombre possible de persones, la companyia posa a la venda entrades amb descomptes especials a partir de la compra de 4 entrades (pack familiar) i descomptes especials per a grups i escoles de dansa. Les entrades es poden adquirir en línia de forma anticipada o bé directament a les instal·lacions del Palau de Congressos de Tarragona el mateix dia 24 de novembre una hora abans de l’inici del ballet.

L’agenda del Palau Firal i de Congressos de Tarragona nodreix a la ciutat d’una àmplia varietat de continguts des del ballet que es celebrarà aquest proper 24 de novembre a espectacles infantils, d’humor, concerts de música en viu... Un gran ventall que amplia l’oferta cultural i d’oci del territori.

Més informació i venda d'entrades al web del Palau de Congressos.

Segells de reconeixement d'administració oberta