Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 El Teatre Tarragona acull una funció accessible de 'Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)' aquest divendres

El Teatre Tarragona acull una funció accessible de 'Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)' aquest divendres

El Teatre Tarragona acull una funció accessible de 'Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)' aquest divendres

El clàssic d’Àngel Guimerà es podrà veure amb audiodescripció i comptarà amb una visita tàctil (touch tour) prèvia per l’espai escènic
22/03/2023

Teatre per a tots els públics aquest cap de setmana al Teatre Tarragona. Divendres, la gira de Terra Baixa (reconstrucció d’un crim) farà parada al Teatre Tarragona a les 20 h. Aquesta producció del Teatre Nacional de Catalunya dirigida per Carme Portaceli trasllada la clàssica tragèdia romàntica rural d’Àngel Guimerà a la Barcelona del segle XIX. 

Es tracta d’una funció accessible, és a dir, que s’organitza una visita tàctil prèvia (Touch Tour) a la funció on persones amb discapacitat visual podran tocar els elements del vestuari i attrezzo, i recórrer l’escenografia de l’espectacle que també es podrà seguir amb subtítols, audiodescripció, bucle magnètic individual i so de sala amplificat amb auriculars de manera gratuïta amb l’entrada de la funció.  

Les persones interessades en la proposta de l'equip de Teatro Accesible han d’inscriure’s al correu electrònic comunicacion@teatroaccesible.com o al Whatsapp +34 635 151 365. 

Diumenge a les 18 h, el Teatre Tarragona serà escenari de La faula de l’esquirol. Amb aquest espectacle familiar, la companyia de comediants La Baldufa proposa reflexionar sobre la diferència i el mestissatge. La producció ha guanyat el premi a la millor producció i al millor espai escènic del 2022 a la Fira Europea d'Arts Escèniques per a Nens i Nenes (FETEN) de Gijón.  

Les entrades per ambdós espectacles es poden comprar al web entrades.tarragona.cat i, presencialment, a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic.  

Segells de reconeixement d'administració oberta