Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Eudald Carbonell dona el tret de sortida als cicles Cultura o Extinció i Climactives

Eudald Carbonell dona el tret de sortida als cicles Cultura o Extinció i Climactives

Eudald Carbonell dona el tret de sortida als cicles Cultura o Extinció i Climactives

Els programes, liderats des de les conselleries de Cultura i Joventut busquen sensibilitzar i conscienciar a favor del medi ambient
Eudald Carbonell dona el tret de sortida als cicles Cultura o Extinció i Climactives Eudald Carbonell.
25/05/2023

L’arqueòleg, prehistoriador i paleontòleg Eudald Carbonell inaugura aquest divendres 26 de maig les activitats del programa Cultura o Extinció i Climactives, de les conselleries de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. Ambdós cicles proposen més d’una cinquantena d’activitats educatives i culturals des d’aquesta setmana i fins al juliol per afavorir la sensibilització i conscienciació a favor del medi ambient. La primera d’aquestes propostes és la xerrada amb Eudald Carbonell, on Carbonell presentarà el seu darrer llibre, El futur de la humanitat, O canviem o ens extingim. Un al·legat a favor de l'evolució de l'espècie humana per garantir la nostra supervivència.  Aquest llibre planteja deu propostes per evolucionar i sobreviure com a espècie, idees que afecten tots els àmbits de l’ existència, des d’aturar en sec la globalització fins a socialitzar la tecnologia. 

L’acte serà a les 20 h a l’Espai Jove Kesse i l’accés és lliure i gratuït.  

La setmana que ve, l’activitat del Cultura o Extinció continuarà amb la inauguració de "Mira, parla, actua: per una Tarragona sostenible". La mostra està basada en l'objectiu de desenvolupament sostenible 11: Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles. S'ha treballat aquest objectiu posant la mirada en els entorns escolars. L'exposició l'ha fet l'alumnat d'una quinzena de centres educatius de la ciutat en el marc del grup de treball 'Lectura i Entorn', un proejcte educatiu del Pla Eduactiu d'Entorn. La mostra vol donar a conèixer l'estudi i la reflexió que ha fet l'alumnat entorn dels espais públics que envolten els diferents centres educatius de la ciutat.  

L'exposició, coorganitzada juntament amb l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), es podrà visitar al Centre Cultural Antic Ajuntament del 2 al 13 de juny.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta