Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 L’Ajuntament de Tarragona convoca els concursos per a les imatges gràfiques del Festival Dixieland, el Concurs Internacional de Focs Artificials i Sant Magí

L’Ajuntament de Tarragona convoca els concursos per a les imatges gràfiques del Festival Dixieland, el Concurs Internacional de Focs Artificials i Sant Magí

L’Ajuntament de Tarragona convoca els concursos per a les imatges gràfiques del Festival Dixieland, el Concurs Internacional de Focs Artificials i Sant Magí

Es tracta de tres convocatòries independents
L’Ajuntament de Tarragona convoca els concursos per a les imatges gràfiques del Festival Dixieland, el Concurs Internacional de Focs Artificials i Sant Magí Imatge d'arxiu del Festival de Dixieland. Foto: Laia Díaz.
01/03/2023

La Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona convoca tres concursos públics per escollir la imatge gràfica per a la nova edició del Dixieland. Festival de Jazz de Tarragona, així com del 31è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona i de les festes de Sant Magí d’aquest 2023. Es tracta de tres concursos independents de tal manera que les persones interesades poden presentar un màxim d'una obra inèdita per concurs.

Segona ha expressat la consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, "aquestes convocatòries formen part de la democratització dels cicles festius i culturals de la ciutat. Es tracta d'una manera més de participació ciutadana en l'activitat cultural a través de la imatge i el disseny".

Primerament, del 15 al 22 de març, s’obre el termini per presentar la imatge del festival Dixieland que se celebrarà del 28 d’abril al 14 de maig. Pel que fa al 31è Concurs de Focs Artificials i Sant Magí, els terminis seran del 15 al 22 d’abril i del 15 al 22 de maig respectivament. Les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament amb els treballs originals adjunts. Cada proposta seleccionada rebrà 1.200 € i serà aplicada a tota la campanya. 

Es valorarà especialment la presentació de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells de l’esdeveniment, així com la qualitat artística, expressivitat i originalitat dels dissenys proposats, que s’adeqüin a la temàtica proposada en aquestes bases, el potencial comunicatiu com a reclam i imatge de l’esdeveniment, i la idoneïtat de la imatge per aplicar-la a suports publicitaris i adaptacions digitals. En aquest sentit, per al Dixieland i el Concurs de Focs Artificials caldrà presentar el disseny d’un cartell a tot color i la seva adaptació a les xarxes socials (bàner web horitzontal, baner quadrat i baner d’Instagram, Stories). En canvi, en el cas de les festes de Sant Magí, a part del cartell a tot color, es requerirà la seva adaptació a un bàner i a una samarreta.  

Consulteu les bases de la convocatòria i els detalls del concurs d’imatge gràfica de diverses activitats culturals i festives de Tarragona a la Seu Electrònica.

Segells de reconeixement d'administració oberta