Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 L’espectacle Màgia 5 estrelles inaugurarà el 17è Festival Teatre Màgic

L’espectacle Màgia 5 estrelles inaugurarà el 17è Festival Teatre Màgic

L’espectacle Màgia 5 estrelles inaugurarà el 17è Festival Teatre Màgic

Dotze il·lusionistes sorprendran Tarragona amb les seves noves creacions
L’espectacle Màgia 5 estrelles inaugurarà el 17è Festival Teatre Màgic  Foto: Festival Teatre Màgic
29/03/2023

El món de la màgia es donarà cita als escenaris de Tarragona per dissetè any consecutiu, del 8 al 28 d'abril, amb la finalitat d'oferir una selecció dels espectacles d'il·lusionisme més innovadors de l'actualitat.

El Festival Internacional Teatre Màgic, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, s'ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a Europa, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l'il·lusionisme. "Novament, la ciutat de Tarragona viurà un mes d'abril dedicat a la màgia amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics", ha dit el director del festival.

La consellera de Cultura de l'Ajuntament, Inés Solé, per la seva banda, ha expressat que "estem contentes un any més de tornar a comptar amb aquest festival, on s'aglutinen mags i magues de primer nivell i de ressò nacional i internacional –i ha conclòs– És un luxe que Tarragona pugui disposar d'aquesta programació amb tantes edicions a l'esquena i esperem que en vinguin moltes més".

L'espectacle Màgia 5 estrelles, amb Karlus Soler, Silvana, Brando, Sasha Grilec i Connie, serà l'acte inaugural del festival el pròxim 8 d'abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona. Aquesta proposta per a tota la família ofereix un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que, amb la màgia, qualsevol cosa és possible.

En les pròximes setmanes la màgia arribarà a la Sala Trono amb Leo Bordigoni, Juan Capilla i Magno; a la Biblioteca Pública de Tarragona amb un espectacle de màgia de prop; a l'Espai Kesse amb una masterclass de trucs amb el mòbil i el cabaret màgic del Daniel Arbonés. Com a novetat d'aquesta edició, el festival programarà dos espectacles de màgia educativa (Matemàgia i Reciclatge màgic) que compten amb el suport de l'IMET i es podran veure al Centre Cívic de Torreforta.

Les entrades es podran comprar a entrades.tarragona.cat i al web de la Sala Trono

Més informació al web oficial del Festival Internacional Teatre Màgic

Segells de reconeixement d'administració oberta