Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 La bailaora Yinka Esi Graves actuarà a Tarragona aquest diumenge

La bailaora Yinka Esi Graves actuarà a Tarragona aquest diumenge

La bailaora Yinka Esi Graves actuarà a Tarragona aquest diumenge

L’espectacle ‘The disappearing act’ s’emmarca dins el Som Festival Camp de Mart
05/07/2023

La bailaora Yinka Esi Graves actuarà aquest diumenge 9 de juliol a les 22 h al Teatre Auditori Camp de Mart dins el Som Festival Camp de Mart. Presentarà la seva primera peça en solitari, The disappearing act, inspirada en les seves experiències com a bailaora de flamenc afrodescendent, qüestions històriques i de representació que han sorgit al llarg de la seva carrera. L’eliminació, l’absència i la invisibilitat es converteixen en materials per treballar des del ball. 

Experimentant amb la dansa, el flamenc i diferents textos i vídeos, l’obra es presenta en forma d’un concert party, gènere escènic de Ghana, país d’ascendència de l’artista. En l’obra hi col·laboren el destacat guitarrista flamenc Raúl Cantizano, pioner de la improvisació en aquest gènere; el bateria i poeta Remi Graves, les reflexions del qual sobre els temes que aborda l’obra i la seva experiència tocant gèneres musicals diferents del flamenc han estat fonamentals en la seva creació, i la cantant flamenca Rosa de Algeciras, que ha escrit una lletra específicament per a l’obra. 

Els preus de les entrades oscil·len entre 7 i 15 €. Es poden adquirir i consultar els descomptes i packs per a tots els públics al web entrades.taragona.cat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta